×

Marca Pròpia

COSMÈTICA TUGAS

LA PELL ÉS UN REFLEX DEL TEU INTERIOR

L’estrès, el cansament, les responsabilitats de la feina, la casa, la família, l’escola, les extraescolars...poden arribar a fer que no descansis les hores suficients per tal que el teu cos es recuperi d’un dia esgotador.

Cada vegada deixem menys temps per nosaltres, i això ens fa envellir molt més ràpid.

Sequedat, pèrdua de fermesa, falta de llum, taques, arrugues...és la manera en que la teva pell es queixa i et diu para’t un moment i cuida’t.

El teu estat interior es reflexa directament en la teva pell, per això és tan important cuidar-lo.

Veure’t guapa, sentir-te bé amb tu mateixa i disfrutar del teu temps.

Si ets de les persones que quan arriba l’hora d’anar a dormir li fa una mandra horrorosa fer un ritual de bellesa, no et preocupis no cal que ho facis a última hora del dia, ni tan sols a primera del matí, és quan tenim més feina, busca un petit moment a qualsevol hora del dia just sortir de la dutxa, quan els nens miren la tele, abans de dinar, abans de sopar, són entre 3 i 5 minuts.

Aquell petit moment de relax, meditatiu en que tanques els ulls, fas tres respiracions profundes i et deixes portar per olors i textures agradables que et faran viatjar cap a un món de plantes, aigua, rius flors… moments de calma, de consciència, de vida, de plaer i deixa’t portar.

Disfruta de la calma i la desconnexió que el teu cos i sobretot la teva pell necessita.

Vols sentir-te així?


Vols calma en el teu interior?

Veure’t bé és el primer pas.

Quan et posis la crema no t’oblidis de tancar els ulls, respirar profundament i pensar en el teu racó de calma, el mar, la piscina, la muntanya… allà on el temps no passa, es disfruta.


Tracta allò que més et preocupa de forma directe, dins la línia de cosmètica Tugas tens una solució per a cada problema o necessitat específica de la teva pell.

No et perdis el moment que et mereixes, l'experiència, veuràs com et rejoveneix en poques setmanes

Descobreix la cosmètica Tugas, descobreix el teu producte ideal i aconsegueix veure't millor i gaudir del teu petit i intents moment de relax.

                                                veure productes