PROTEOGLICANS

PROTEOGLICANS

Cada vegada escoltem més aquest nom en el món de la cosmètica i és que han cobrat molta importància ja que tenen diversos beneficis per a la nostra pell.

Però que són els proteoglicans?

Científicament podríem dir que són molècules compostes de proteïnes que conformen l'estructura de les cèl·lules. Dient-ho d'una manera més col·loquial, els proteoglicans són molècules que es troben a la nostra pell de forma natural i que tenen la capacitat de restaurar les cèl·lules de l'epidermis millorant la seva aparença, especialment la seva hidratació, elasticitat i fermesa.

Que beneficis aporten a la nostra pell?

Hidraten, reafirmen i milloren l'estructura i elasticitat de la pell. Milloren la formació de fibres de col·lagen, la qual cosa els converteix en un fantàstic antiedat. A més, tenen efecte antioxidant, afavoreixen la renovació cel·lular i aporten lluminositat. Després d'usar-los, el resultat és el d'una pell suau, llisa i radiant.

Com utilitzar-los

Avui dia és més fàcil trobar al mercat productes que contenen proteoglicans. Solen comercialitzar-se a través de productes com ampolles o sèrums.

Podem usar-los com a tractament intensiu o de forma puntual per aconseguir un efecte flaix.

S'utilitzen com si fossin un sèrum, aplicant una fina capa sobre la pell neta en cara i coll abans de posar la crema hidratant o el maquillatge. És important que ens assessorin bé en funció del nostre tipus de pell ja que si ens posem un producte no adequat aconseguirem uns resultats no desitjats.

Les nostres ampolles Tugas age formula skin booster amb proteoglicans, arriben a les capes més profundes de la nostra pell i estimulen la síntesi de noves fibres de col·lagen i elastina.