PER QUÈ UTILITZAR CONTORN D’ULLS?

PER QUÈ UTILITZAR CONTORN D’ULLS?


La zona del contorn d'ull és la pell més fina del nostre cos, amb la qual cosa, al costat de la resta de la cara, està més exposada al sol, un dels principals causants de l'envelliment dèrmic.

És una zona que s'inflama amb facilitat, causant ulleres i bosses, i pateix com a conseqüència dels agents externs (contaminació, sol, canvis d'estació). També amb el pas del temps i els gestos que fem a l'expressar-nos. Cal tenir en compte que no val qualsevol crema, ha de ser un producte dissenyat per aplicar en el contorn d'ull.

És la zona del cos que acumula més moviment. Els seus 22 músculs periorbitals no paren de moure: en somriure, en enfocar la vista, en parpellejar, etc. El que, amb el temps provoca, l'aparició de les conegudes  potes de gall .

A partir de quan hauríem de començar a utilitzar el nostre contorn? Doncs l'ideal és a partir dels 25 anys, ja que és quan comencen a aparèixer les primeres línies d'expressió.

A l'hora de triar un producte per aquesta zona, també hem de tenir en compte què és el que volem tractar exactament:

Bosses i ulleres: Algunes vegades, en aixecar-nos i mirar-nos al mirall veiem que la pell de sota els nostres ulls està inflada o que té un color enfosquit.

Són les antiestètiques bosses -inflamació- o ulleres -enfosquiment de la pell- que donen aparença de cansament o, fins i tot, de malaltia.

Però no sempre o no sols succeeix en aquests moments.

Aquestes alteracions poden aparèixer per diferents motius, però no han de portar a excessiva preocupació perquè generalment tenen remei i no es tracta de res greu.

Us recomanem el nostre contorn Tugas ja que té una acció defatigant específica per a la zona periocular.

Prevé i corregeix les bosses, les ulleres i les arrugues d'expressió per a un contorn d'ulls més descansat i relaxat. Ideal també per a l'home.


 

Arrugues i potes de gall: Aquestes petites arrugues que es formen en l'extrem dels ulls, conegudes com a potes de gall, són marques d'expressivitat facial que es van accentuant amb el pas dels anys.

Tria un contorn d'ulls antiarrugues i antiedad com els de la nostra línea que redueix visiblement les línies d'expressió i contraresta la flaccidesa dels teixits.

CONSELL

Sempre recomanem aplicar-ho amb el dit anular i a tocs, i té una bona explicació. El dit anular és el que menys força exerceix de la mà, per això és el millor per a no afavorir l'enfonsament de la zona del contorn d'ulls. Els tocs amb els dits permeten que s'absorbeix amb més rapidesa.