×

PATEIXES D’INSOMNI?

PATEIXES D’INSOMNI?

L'insomni és un trastorn de la son freqüent que pot causar dificultat per quedar-se adormit o ​​mantenir-lo, o pot fer que et despertis massa d'hora i no puguis tornar a adormir-te. 

Hi ha moltes situacions que poden alterar el nostre cicle de la son, com les preocupacions, la situació que estem vivint d'estrès i incertesa de saber que passarà el dia a dia, preocupats per la nostra feina, salut, etc …

L'insomni és el trastorn de la son més comú en la població general. Quan el no dormir es torna habitual, pot influir negativament en la salut i en la qualitat de vida de les persones que ho pateixen.

Es pot classificar en agut o crònic segons la duració. L’insomni agut o de curta durada, l'alteració de la son dura entre uns dies i algunes setmanes. En canvi, en l'insomni crònic o de llarga durada, els problemes de la son apareixen tres o més vegades per setmana durant un mínim de tres mesos.

Els símptomes d'insomni poden incloure el següent:

  • Dificultat per agafar el son a la nit.

  • Despertar-se durant la nit.

  • Despertar-se molt d'hora.

  • Cansament o somnolencia durant el dia.

  • Irritabilitat, depressió o ansietat.

  • Dificultat per prestar atenció, concentrar-se en les tasques o recordar.

COM PODEM TRACTAR-LO

Abans d'anar al metge i que ens receptin hipnòtics, ansiolítics, etc ...provem amb canviar els nostres hàbits abans d'anar al llit, com anar a dormir i aixecar-se a la mateixa hora, evitar o limitar les migdiades…

També ens podem ajudar amb productes fitoterapèutics com els nostres, que ens ajudaran a agafar el son i relaxar naturalment sense que el nostre cos generi una dependència. 

Sedorelax: Complement alimentari per alleujar els estats d'ansietat, estrès i dificultat per adormir-se.

Valerocomplex: Complement alimentari a base d'extractes de Valeriana i Rosella de Califòrnia. Ajuda a relaxar-se i agafar el son.

Melatoninacomplex: Complement alimentari a base de Melatonina, L-Triptòfan i Vitamina B6. Ajuda a reequilibrar el cicle son-vigília i a superar el jet-lag.

No deixis que passi molt de temps per posar solució a aquest transtorn que afecta significativament el nostre dia a dia.