×

DEPURA EL TEU ORGANISME

Després d’aquestes festes amb massa menjars copiosos, dolços, begudes alcohòliques, refrescos ensucrats... Arriba el moment de començar amb la nostra rutina i la nostra dieta.

Com netejar l'organisme després de les festes?

Després de moltes comilones es normal que et sentís indigest o inflat, només necessites seguir alguns consells. Et sentiràs molt millor i també eliminaràs toxines.

Evita aliments greixosos, salses, plats preparats, sucres refinats, entre d'altres, és un bon inici.

Segueix una dieta equilibrada: Menja més verdures al vapor i fruites, menjar poca carn i més peix, i si és peix blanc encara millor.

Beure molt de líquid, sobretot aigua i prendre infusions que ens ajudin amb la digestió i la retenció de líquids.

Comença a fer exercici (o torna a practicar-ho). Amb l'exercici no només et sentiràs més bé amb tu mateix. Aniràs recuperant la teva figura de mica en mica, i també aniràs eliminant toxines. Gràcies a l'exercici, milloraràs per fora i per dins.

Intenta eliminar l'alcohol i el tabac el màxim temps possible.

Prendre un depuratiu i detoxificant que porti carxofa i cardo mariano, útils per afavorir la fisiològica funcionalitat hepàtica i depurativa.

Un exemple d’un bon producte depuratiu és Epatotab, que està compost de:

CARDO MARIANO (SILIMARINA FITOSOMA®) té propietats beneficioses per a la digestió i les funcions depuratives, està implicat en el metabolisme dels hidrats de carboni i té propietats antioxidants.

Alcachofa cinaran: Té propietats protectores i estimulants del fetge i reguladores de l'intestí. Posseeix propietats antioxidants, ajuda a la digestió i redueix els gasos intestinals.

L-metionina: Protegeix el fetge de substàncies tòxiques i medicaments, activitat antioxidant.

N-acetilcisteïna: Activitat antioxidant, protegeix dels radicals lliures.

L'inici d'un any nou és segurament el moment més indicat per fixar-nos nous objectius i plantejar hàbits d'estil de vida saludables que ens permetin aconseguir un benestar mental i físic per millorar la qualitat de vida.