Comença l'aventura, l'Àlex ja és a casa. Un canvi de bolquer perfecte.

Comença l’aventura, l’Àlex ja és a casa.

En passar per la porta de casa la Marta sent com la seva panxa s’encongeix, després de nou mesos de somnis i projectes per fi comença l’aventura, però els nervis hi són… i tant que hi són.

Sap que el Jordi l’ajudarà en tot el que calgui però ella és la mare...quina responsabilitat!!! L’Àlex la necessitarà per tot i durant tota la seva vida, és un moment tan bonic que no pot evitar que li caigui una llàgrima de felicitat.

 I mentre s’endinsa en aquests pensaments tan bonics un soroll la fa saltar.

 Oh déu meu, l’Àlex plora molt fort. On són les infermeres?-pensa- ostres, és a casa ja no n’hi han.

Què fem?-diu en Jordi.

 Aquí comença el seu paper de mare... cal decidir!

Aviam, hem de buscar el lloc adequat -li diu a en Jordi. 

Sap què ha de fer, ja ho ha fet a l’hospital i ella, metòdica com sempre, decideix posar en pràctica tot el que li han explicat per un canvi de bolquer perfecte.

Va cap a l’habitació, el canviador té tres calaixos, un de bolquers nets, l’altre de tovalloletes humides i l’últim amb varies cremes del culet i una loció hidratant pel cos, tot a mà.

La seva germana ja li ha dit que no el canvii sobre el llit, que es destrossarà l’esquena i és molt fàcil que el petit caigui.

Col.loca l’Àlex amb molta cura sobre el canviador, assegurant-se que està còmode i segur, ja no plora, però no fa bona cara. Li treu la roba, obre les tires del bolquer, l’olor àcida de les primeres caques, ja impregna l’habitació. 

El Jordi s’ho mira en la distància-no sé si ho podré fer mai això-pensa. 

Un cop obert el bolquer estira les cametes cap amunt i arrossega la part de davant del bolquer cap endarrere traient la part més grossa del regalet i posa el culet de l’Àlex sobre la part de davant externa del bolquer. Agafa una tovalloleta i neteja bé tota la zona.

 Ara sí que l’Àlex està tranquil i fins i tot somriu.

 La veu de la seva germana li ressona com si la tingués davant- recorda que si és nena hauràs de netejar sempre de la vagina cap a l’anus per evitar infeccions i si és nen neteja bé el penis i la zona dels plecs.

A sobre el canviador ja hi tenia una tovallola neta per assecar bé la zona abans de posar la crema..

 Ara l’Àlex sí que es mou, peus i mans, tant com pot, és el millor moment, ara net i polit amb la mare ben a prop i tocant-lo, la Marta sap que ara és quan el nen és més seu així que carícies, jocs, petons i magarrufes una bona estona. 

Posa la crema de diari, no cal molta quantitat, també en té de més fortes, per quan el culet estigui més vermell o irritat, però avui no cal.

Li aixeca les cames, tanca i tira el bolquer brut a la paperera que té al costat del canviador i col.loca el net, posant la part del darrere sota el culet i la part del davant ben plana, assegurant-se que el penis queda apuntant cap avall perquè no s’escapi res,això també li havia dit la seva germana, finalment enganxa el bolquer vigilant que no li apreti ni quedi fluix i ja està! … 

Però la Marta sap que queda un últim detall, té una loció hidratant molt suau que fa una olor que li encanta se la posa a les mans i li fa un massatget a l’Àlex, per les cames, per la panxa, tot un regal per a tots dos. 

Aquest serà el primer de molts- serà  el nostre secret-li xiuxiueja a cau d’orella. En Jordi fa estona que ha sortit de l’habitació, però no li sap greu, hi ha moments que ella vol disfrutar a soles amb l’Àlex, segur que el Jordi en troba d’altres.

Ara és el nostre. Benvingut a casa fill. Serà una aventura apassionant!!!