×

COM PERDRE PES DE MANERA SALUDABLE

Com cada any després del Nadal i apropant-se l'estiu, ens agradaria perdre aquests quilos de més o simplement netejar el nostre organisme dels excessos.

Quan ens decidim a perdre pes, volem veure resultats ràpids i amb el mínim esforç i miracles no hi ha però ajudes si!!! També has de tenir en compte que els productes que puguis prendre per ajudar-te a perdre pes no sempre són compatibles amb alguna patologia que puguis tenir o amb la teva medicació habitual.

Per què és important desintoxicar el nostre cos abans de començar una dieta?

És indispensable eliminar la gran quantitat de toxines que poden arribar a saturar i bloquejar les vies naturals d'eliminació del cos. I amb el tractament adequat, en desfer-nos de les toxines, el cos es depura, es desinfla i costa menys aprimar-se.

Desintoxicar el nostre organisme també té molts altres beneficis com estimular i donar suport a les funcions del sistema limfàtic, hepàtic i urinari i en el cas de les pells amb acne, psoriasi o dermatitis, s'aprecia una millora d'aquestes afeccions.

Després de depurar bé el nostre organisme ja podem passar al següent pas.

Suplements per cremar greix

Els cremadors de greix són productes dissenyats per tal dajudar-nos a baixar de pes a través de la crema de calories de més que emmagatzema el cos.

Coneixes l'àcid linoleic conjugat o CLA i les seves propietats per aprimar-se?

EL CLA és un àcid gras de la família dels omega 6, present de forma natural a 

la carn vermella i als lactis, que aporta beneficis sobre la salut.

Aquest àcid gras no el podem fabricar per nosaltres mateixos, per això necessitem incorporar-lo a la dieta.

Entre les seves funcions destaquen algunes propietats per contribuir a mantenir una figura esvelta:

  • Contribueix al metabolisme lipídic corporal, així que ens ajuda a disminuir el greix corporal mitjançant la crema de lípids.
  • També contribueix a l'augment de la massa muscular, amb la qual cosa ens ajuda a remodelar la figura.
  • La seva acció ens ajuda a destruir més greix i així disminuir el greix acumulat a les cèl·lules.

Cremes reductores

Les cremes reductores són un aliat excel·lent com a coadjuvant o ajuda complementària d'una dieta equilibrada i la realització d'exercici físic. Aquestes fórmules d'aplicació tòpica estan enriquides o compostes per una sèrie d'actius d'origen natural que estimulen la crema de greixos en penetrar a la zona desitjada, atès que augmenten el reg sanguini de la zona i faciliten el denominat drenatge limfàtic, molt important durant les dietes o processos de pèrdua de pes per eliminar l'excés de greix que s'ha dipositat a zones no desitjades.

CONSELLS

  • Beure aigua. Es recomana beure al menys un litre i mig d'aigua. Manté l'organisme hidratat, té un efecte saciant i ens ajuda a eliminar toxines.
  • Dieta variada i equilibrada. Augmenta la ingesta de fruites i verdures, ja que són aliments baixos en calories i rics en vitamines, minerals i fibra.
  • Fes 5 àpats al dia. No te'n saltis cap ja que t'ajudarà a evitar tenir gana i, per tant, a donar-te atracons.
  • Fes esport. Pràctica exercici físic de manera regular ja que t'ajudarà a perdre pes i també a mantenir-lo.