CAIGUDA CAPILAR

CAIGUDA CAPILAR

Cada dia perdem de mitjana entre 50 i 100 cabells, però  en èpoques com la tardor o la primavera en podem perdre molts més. L’octubre i el novembre són el mesos on apareixen els pics més alts de caiguda, tot i que comença ja a finals d’estiu.

Contaminació, exposició al sol són factors que debiliten les fibres capil·lars, és important reforçar l’arrel, enfortir el cabell i tornar l’equilibri al cuir cabellut.

Hi ha varis tipus de caiguda, conèixer les causes ens pot ajudar a trobar el tractament més adequat:

-Causes genètiques- són les més comuns en homes i en dones a partir de la menopausa.

-Pèrdues difuses del cabell, on el cabell es fa més fi i el cuir cabellut cada cop més visible.

-Alopècia Areata, caiguda localitzada en zones circulars ben definides. És una malaltia autoimmune, asimptomàtica que es pot desencadenar per efectes ambientals com l’estrès, dietes riques en sucres, alcohol o tabac.

3 SECRETS BÀSICS PER A UN BON TRACTAMENT ANTICAIGUDA

Primer-  Donar força,  resistència i volum al cabell.

              Utilitzar els xampús, locions i ampolles adequades per a la caiguda que aportin nutrients com Adenosina, Arginina, Carnitina per a mantenir i reforçar l’estructura externa del cabell i sobretot que presentin tensioactius suaus que no saturin o bloquegin l’arrel.

Segon- Mantenir les condicions de vitalitat òptimes del bulb pilós.

              Extractes vegetals com el llúpol o la taurina garanteixen la nutrició i activen la microcirculació de la zona del bulb del cabell. Aminoàcids com l’Adenosina, Metionina i vitamines com la Niacinamida revitalitza el bulb i el protegeix dels radicals lliures.

Tercer- Estimular el creixement

              Aminoàcids com la Biotina, L-Cistina i vitamina B5 afavoreixen la regeneració i el creixement del cabell.

Els tractaments anticaiguda han de tenir una durada mínima de 3 mesos per tal d’obtenir-ne els màxims resultats i poder actuar en totes les fases de creixement i caiguda que pateix el cabell de forma natural. 

A partir de les 3 setmanes de tractament es comencen a notar les primeres millores, el cabell es sent més fort, el cuir cabellut més resistent, més volum i es veu el cabell més sa.

Vols conèixer els nostres productes per a la caiguda capilar?

https://www.farmaciatugas.com/packs/c/capilar