ÀRNICA I ELS COPS

ÀRNICA I ELS COPS

Quan els nostres petits comencen a fer els primers passos, el primer que temem són les caigudes i els bonys que els van a sortir dels cops. Malgrat la seva primerenca edat, l'ésser humà respon a la necessitat de conèixer, investigar i esbrinar tot allò que succeeix en el seu entorn i experimentar en cadascuna de les seves accions. És en aquesta etapa d'entre els primers mesos de vida fins als tres anys prevalen els cops en cap / front, boca, braços i cames, principalment, produïts arran de caigudes i de la pròpia activitat infantil.

Segur que moltes vegades no sabeu que posar-li en aquest moment, però hauras escoltat parlar o que t'ha recomanat alguna mare de l'escola o de la llar d’infants, la típica barreta màgica per als cops.

Aquesta barreta màgica dels cops, conté dos principals antiinflamatoris naturals:

ÀRNICA

És una planta que es troba al centre i sud de Europa. Té unes flors grogues, que són la part més important de la planta per les seves propietats per a la pell. L’ Àrnica suavitza, hidrata i calma la pell.

HARPAGOFIT                

És una planta originària de Sud-àfrica. Té fulles que s'enfronten i flors tubulars amb intensos colors vermells i liles i fruits amb càpsules llenyoses. La seva part més important és l'arrel que aporta una agradable sensació de benestar i confort.

Usa Arnidol  fregant suaument la barra a la zona desitjada amb moviments circulars. Pots aplicar-la les vegades necessàries, però no ho facis sobre ferides obertes i evita el contacte amb els ulls o que el teu fill ho ingereixi. Ús recomanat a partir de 3 mesos.

La seva mida és ideal per portar-la a la bossa o butxaca i tenir-la sempre a mà.