AQUESTES FESTES MENJA BÉ

AQUESTES FESTES MENJA BÉ


Arriben dies en els quals es menja més del que és habitual. Aquest any serà diferent perquè no ens podrem reunir amb tots els que voldríem donada la situació, però les taules estaran plenes de menjar igualment.


Estem fent dieta i menjant sa tot l'any per mantenir el nostre pes, arriba Gener i la nostra bàscula ens espanta. Hem agafat algun quilet de més.


Et donarem alguns consells per poder menjar millor aquests dies:


Menja amb tranquil·litat, mastegant bé els aliments.


Durant la digestió, s'alliberen a l'intestí unes hormones que generen la sensació de sacietat al cervell. Menjar lentament fa que aquesta sacietat es produeixi quan encara tenim menjar a la taula.


Comença sempre amb un plat d'amanida, ja que aporta poca energia i si una gran quantitat de fibra. Els cereals integrals i els llegums són també una gran elecció.


Controla la ingesta d'alcohol i begudes amb gas, ja que no té cap benefici per a la salut, tampoc és digestiu, produeix sobrecàrrega hepàtica i són calories buides.


Evitar el pica-pica o canviar-lo per aliments com: pernil ibèric en lloc d'embotits més grassos i recomanem mariscs bullits o a la planxa.


Intenta triar carns baixes en greix com el pollastre o el gall d'indi.


Arriba el moment de les postres, mantegades, torrons, productes del lot de Nadal ... Intenta menjar-los només en els dies festius, no tots els dies fins que passin les festes. Opta per altres opcions com la fruita.


També podem optar per prendre algun complement alimentari com Chitosan, que la seva funció és captar els greixos del que mengem. 

En ingerir-lo, forma una pel·lícula a l'intestí que impedeix l'absorció de greixos els quals seran eliminats com rebuig intestinal de forma natural.


És recomanable que en aquests dies no deixem de banda l'exercici per ajudar a cremar aquests excessos i per mantenir-nos en forma. Podem sortir a caminar amb la família o a córrer amb els amics.

US DESITGEM BONES FESTES!!!